Flex montage ApS Gudumholm

Vi lægger vægt på, at både gamle og nye kunder opfatter os som en seriøs partner, der altid overholder indgåede aftaler og afgivne tilbud. Og så rydder vi naturligvis altid op efter os!

malearbejde

Farverådgivning

Hvilken stemning vil du skabe? Lyse naturfarver giver bløde luftige rum, mørke mættede farver giver dramatiske rum.

Vender rummet mod nord er lyset koldt og vender det mod syd er lyset varmt. Vælger du at bruge kolde farver i kolde rum og varme farver i varme rum, giver det som regel ikke nogen problemer at få den rigtige farvetone.

Farver påvirker dine rum, dine omgivelser og dig selv. Farver skal passe sammen og til rummet. Udvendigt skal farvesætningen passe med området huset ligger i. Der er mange overvejelser som skal tages, og det kan være svært at træffe de rigtige valg og at opnå et valg, som man vil være tilfreds med langt ud i fremtiden. Vi hjælper gerne med farverådgivningen.

Malerarbejde

Farven skal passe til rummet. Udvendigt skal farvesætningen passe med området huset ligger i. Vi sørger for hele tiden at holde os ajour med de nyeste teknikker. Læs mere.

Tømrerarbejde

Vi udfører alle tænkelige opgaver som traditionelt tømrerarbejde, tagrenoveringer, nybygninger, vinduer/døre og meget mere. Læs mere.

Rengøring

Rengøring til erhverv og til private. Alt indenfor industri - efter håndværkere - fraflytning og private. Læs mere.

Hjemmeside leveret af WebSmedjen.dk