Flex montage ApS Gudumholm

Flexmontage Gudumholm ApS tilbyder rengøring både til erhverv og til private. Alt indenfor industri - efter håndværkere - fraflytning og private.

 

Rengøring til private

 

rengoering-privat

Und dig selv et rent hjem. Vi leverer en ordentlig service og laver faste aftaler. Vi tilbyder en gavekupon til nye kunder:

>> 2 timers rengøring for blot 600 kr. inkl. MOMS <<

Vi kommer langt på blot 2 timer og efterlader dit hjem duftende rent.

Også en god gaveidé...

Vis at du sætter pris på indsatsen af din kære. Det giver aflastning og glæde.

Ring til Gitte på 4016 1943 eller skriv til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Rengøring til erhverv

rengoering

Flex Montage sørger for, at jeres virksomhed altid har rene og indbydende lokaler. Vi tilrettelægger en rengøringsplan, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden og til forskellige områders vekslende behov for rengøring.

Med en effektiv rengøringsservice sikrer I et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor risikoen for gener som støvallergi og hovedpine er minimal. Vi benytter de mest miljøvenlige rengøringsmidler, der opløser, opsuger og fjerner snavs, pletter og lugte fra alle overflader.

”Mine kunder får glæde af vores flexibilitet og kvalitetsarbejde

til prisen. Jeg vægter mine kunders behov højt.”

 

Ring til Gitte Fogh Larsen

40 16 19 43

Malerarbejde

Farven skal passe til rummet. Udvendigt skal farvesætningen passe med området huset ligger i. Vi sørger for hele tiden at holde os ajour med de nyeste teknikker. Læs mere.

Tømrerarbejde

Vi udfører alle tænkelige opgaver som traditionelt tømrerarbejde, tagrenoveringer, nybygninger, vinduer/døre og meget mere. Læs mere.

Rengøring

Rengøring til erhverv og til private. Alt indenfor industri - efter håndværkere - fraflytning og private. Læs mere.

Hjemmeside leveret af WebSmedjen.dk